Uitnodiging tafelleverancier Cavero NK Pool 8-ball en 9-ball

Om de organisatie van dit NK verder sluitend te maken, zijn wij ook op zoek naar een leverancier voor de pooltafels waarop de wedstrijden gespeeld zullen worden. Hierbij nodigen wij u uit om een aanbieding te doen om de officiële tafelleverancier van dit evenement te worden. Mag naar: info@knbb.nl o.v.v. "Cavero NK Pool 8-ball en 9-ball Tafelleverancier"  

12 oktober 2024

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 januari 2025 worden de Finaledagen van het Cavero NK Pool 8-ball en 9-ball gehouden in De Loods, Rijswijk. Op deze prachtige nieuwe locatie zullen in dat weekend de kwartfinales, halve finales en de finale van deze twee disciplines gespeeld worden. Cavero uit Rijswijk is de nieuwe hoofdsponsor voor de aankomende drie jaar en met hen als partner kunnen wij als KNBB Sectie Pool in elk geval de weg vervolgen die wij de afgelopen 3 jaar hebben ingeslagen. 
 
Om de organisatie van dit NK verder sluitend te maken, zijn wij ook op zoek naar een leverancier voor de pooltafels waarop de wedstrijden gespeeld zullen worden.
 
Hierbij nodigen wij u uit om een aanbieding te doen om de officiële tafelleverancier van dit evenement te worden.
 
Wat kunt u van ons verwachten:
- De pooltafels komen prominent in beeld, in de livestreams op internet gedurende de drie dagen en zondag 12 januari LIVE op RTL 7 tijdens de 9-ball finale;
- Sponsornaam wordt in alle berichten op social media en persberichten genoemd;
- Logo zichtbaar op de boarding in de TV-arena;
- Logo op alle foto’s (inclusief de voorrondes);
- Logo op de poster;
- Advertentie in programmaboekje (A4);
- Mogelijkheid voor een stand om producten te verkopen/tonen;
- VIP box tijdens het evenement.
 
Wat verwachten wij van de tafelleverancier:
- 2 pooltafels in de arena en 1 pooltafel in de oefenruimte;
- Opbouw: woensdag 8 januari;
- Ombouw van 2 naar 1 pooltafel in de arena: vrijdagavond 10 januari;
- Afbouw: maandag 13 januari;
- Naast de ondersteuning van bovenstaande gevraagde pooltafels, zijn wij ook op zoek naar financiële ondersteuning in de vorm van een geldbedrag; 
- Een aanbieding voor minstens 3 jaar.
 
Vanuit maximale transparantie en vanwege de goede band delen wij hierbij mede dat er meerdere partijen benaderd worden om een aanbod te doen. Uit de ingezonden aanbiedingen zullen wij onze keuze maken. 
 
De deadline om uw aanbod in te dienen is vrijdag 25 oktober 2024 om 18:00 uur.
 
Wij kijken ernaar uit uw aanbod te mogen ontvangen, mag worden verstuurd naar: info@knbb.nl o.v.v. "Cavero NK Pool 8-ball en 9-ball Tafelleverancier" 
 
Met sportieve groeten,
KNBB Sectie Pool
 
 

 
Tekst: KNBB Sectie Pool
Foto's NK Pool 2024: Ton Smilde, Rob Kleinjans
 
Poolbiljart Sponsoring/contract
Volg ons online